Selasa, 17 April 2018

eCoinomic.net: biedt slimme oplossingen met platforms die een gemakkelijke toegang tot uw account bieden, meld u aan op eCoinomic.net


eCoinomic.net: biedt intelligente oplossingen met platforms die een gemakkelijke toegang tot uw account, evenals de eerste generatie platform dat een oplossing voor de toekomst platform aanbiedt, kan eCoinomic exacte tijd geen probleem voor investeerders, evenals schaal codering en codering code marktprijs. potentiële gebruikers. Ze moeten klaar zijn om automatische meldingen op hun mobiele apparaat te ontvangen. Zonder zijn activiteiten te minimaliseren, is het doel niet alleen ecosystemen met het concept van wederzijds voordeel tussen verkopers en gebruikers, het is een platform aan het bouwen dat duurzaamheidsstabiliteit op een permanente basis kan ondersteunen. Voltooi de meeste beleggersproblemen die u vaak tegenkomt om de prestaties van het platform te upgraden en te voltooien.

eCoinomic.net: is een nieuw handelsplatform gebaseerd op een succesvolle blockchain-techniek die het functioneren van een financieel ecosysteem verandert.
Dit systeem, door gebruik te maken van geschikte producten van het platform, zal een middel zijn om een ​​uitzonderlijk onderhandelingsproces over activa te ondersteunen. Bovendien gebruikt dit platform ook zijn eigen coderingsmethode, token-transacties genoemd. De ontwikkelaar is een prins
Het onderpand op de leningmarkt kan het soort onderpand van nieuwe posities wijzigen, omdat cryptocurrency een grote stap maakt.
Gedistribueerde projecten met een gunstige waarde voor potentiële investeerders en investeerders behoren tot de projecten die eerder dit jaar een snelle toename van de fluctuaties in digitale uitruil van activa hebben gekend. definition netwerk, met behulp van een uniek thema naar een ander platform dat blokkeert de keten in de wereld, met aanzienlijke voordelen in het beleggingsproces is de waarde van het evenwicht en kapitaalmarkttransacties van moderne digitale activa overschreden. persoonlijke transacties eCoinomic is de eerste die een blok van creatieve ideeën introduceert voor de markteconomie van symbolische economie die kan worden gelanceerd, het digitale uitwisselingsplatform.

Weinig informatie over eCoinomic.net in de video hieronder:



Op basis van het systeem om meer open beleggerskansen te openen, direct in de investering van eCoinomic-pictogrammen, is dit het resultaat van de ontwikkeling van uitstekende prestaties en goede ideeën en ervaringen met de blockchain-industrie. Het bedrijf is een van de eerste gegenereerde blockchain-platforms, de economische zwakte waarmee veel mensen wereldwijd te maken hebben in het concept van gezamenlijke investeringen als een blokkeringsplatform voor beleggers. Belangrijke punten van het eCoinomic-platform van de meeste geregistreerde investeerders om bedrijven en potentiële investeerders op dit platform te starten, zullen deelnemen aan het bedrijf.

Het is een bron van inkomsten die zorgt voor een evenwichtige balans van ecosystemen die elkaar ondersteunen tussen het eCoinomic-platform van de koper en de verkoper om te reageren op de Servicevoorwaarden. In dit geval, als de belegger is een belangrijke economische begrip van het aantal kansen op de bijdrage van de gemiddelde investeringen, zal worden uitgekeerd aan beleggers in de verkoop symbool dat u wilt profiteren van dit platform. Gelegenheid om te wijzen op het volgende project, te veel moeite om een ​​veilige en legale handel en tabak teken van projecten te blokkeren in de industriële keten te besteden, de balans van de systemen analyse in de tactiek en ideeën die veel mensen de beleggers zelf te doen, begon te lopen. eCoinomic-gedistribueerde blokplatformen zijn bedoeld om investeringen te bouwen die van invloed zijn op de positieve aspecten van het fondsbeheer dat in dit platform is geïnvesteerd. Met andere woorden, dit platform is een plaats voor beleggers over de hele wereld.

Veel eCoinomic.net domineren de markt, en in de commerciële encryptie van het bedrijf met bepaalde eigenschappen, waar er momenteel markten de commerciële encryptie, en zijn een groot bedrijf dat veel succes heeft bereikt in de vroege jaren. Empresa eCoinomic mijn toekomst zal zijn. Omgaan met deze cryptocurrency wereld is logisch voor commerciële encryptiebedrijven, ongeacht wisselkoersschommelingen en wisselkoersen. Bescherm systeem tegen investeringen. Natuurlijk is dit een catastrofe die fataal zal zijn voor de vernietiging van het bedrijf. Het verspreiden van beleggingsfondsen in een blokkeringsplatform aan beleggers over de hele wereld is een effectieve filosofie die door dit platform wordt geboden. Dit jaar, met de visie en de missie van het concept van wederzijds voordeel tussen de projecteigenaar en de eigenaar van de token, veel bedrijven in de wereld wetenschap van cryptografie van vele bedrijven zullen unieke eigenschappen en creativiteit die zijn gecommercialiseerd hebben, kan er een van de punten van het succes van de encryptie-gemeenschap in de handel is bereikt zijn , ,

eCoinomic.net projectdetails:
eCoinomic is het project van een toekomstig platform dat zich richt op het aanbieden en ontwikkelen van financiële diensten met behulp van Blockchain-technologie als basis voor de ontwikkeling ervan.
eCoComic is van plan om veilige, gebruiksvriendelijke en transparante financiële diensten voor alle gebruikers te bieden. Het project belooft de beste en redelijke toegang te bieden tot financiële diensten voor beleggers en handelaars in crypto-valuta.

eCoinomic.net is ontwikkeld met behulp van een systeem en middelen die de creatie van een universeel financieel ecosysteem ondersteunen. Het voordeel van het platform is de implementatie van innovatieve technologie.
De taak van eCoinomic is om de beste financiële diensten voor crypto-beleggers over de hele wereld te creëren. eCoinomic biedt financiële diensten waarmee u uw activa eenvoudig en veilig kunt beheren.
Daarnaast zal het eCoinomic-platform leningen verstrekken, beleggen, hedgen, uitwisselen en cryptotransacties uitvoeren, met de volledige integratie van dergelijke diensten in één systeem.
eCoinomic is ontwikkeld door een team van ervaren professionals op verschillende gebieden, begrijpend welke problemen moeten worden opgelost en hoe dit moet worden gedaan.
eCoinomic biedt een betrouwbaar kredietsysteem op basis van crypto-economie.
Het project zal zorgen voor een gemakkelijk beheer van zijn investeringen van welke duur dan ook.
Integratie in populaire services zoals eBay en Amazon wordt gedaan, waardoor gebruikers rechtstreeks kunnen betalen voor betalingen met behulp van het eCoinomic-betalingssysteem.

Elke transactie door de gebruiker zal gebaseerd zijn op het CNC-token, dat zal worden gebruikt om het interne financiële systeem van het platform te ondersteunen.
De token is gebaseerd op het ERC 20-systeem, gebaseerd op Ethereum Blockchain.
eCoinomic kan een kortetermijnkredietinstrument worden voor start-ups die investeringen in het ontwikkelingsfonds vereisen.
Het projectplatform wordt multi-currency. Naast de valuta worden er meer dan tien grote crypto-valuta's gebruikt.

Het is de bedoeling om veilige Smart Contracts op het platform te gebruiken, die de transparantie en veiligheid van elke gebruikerstransactie zullen garanderen. De bouw van een dergelijk platform zal uiteindelijk leiden tot het creëren van een winstgevend financieel ecosysteem en wil
alle financiële behoeften van gebruikers.



Blockchain is een onveranderlijk record van informatie dat alle digitale transacties opslaat. Deze technologie werd voor het eerst geïntroduceerd door een mens onder het pseudoniem van Satoshi Nakamoto in 2008 en is sindsdien het meest populaire toepassingsgebied geworden voor nieuwe projecten en investeringen. Met Blockchain kunt u alle informatie aan een bezoeker verspreiden, dus er is geen centrale autoriteit nodig, wat betekent dat er geen manier is om digitale financiële transacties op te sporen, te controleren en in te grijpen.
Blokchan is nog steeds een jonge technologie, is in actieve ontwikkeling, verbeteringen zijn aan de gang, het is efficiënter en betrouwbaarder geworden dan traditionele verouderde systemen, dus banken, overheden en andere instellingen zijn van plan om deze technologie te gebruiken.



De mogelijkheid om te lenen op het eCoinomic-platform
Om een brede verspreiding van het project onder gebruikers over de hele wereld te bereiken, zullen de organisatoren de functie van gezamenlijke kredietverlening introduceren. Elke deelnemer van het platform kan zijn vermogen aan andere deelnemers verschaffen voor een bepaald belang en voor een bepaalde periode. Het systeem zelf zal een analyse uitvoeren van degenen die krediet wensen te geven aan anderen die het wensen te ontvangen en een lijst met de voordeligste aanbiedingen verstrekken. Vervolgens, met het gebruik van slimme contracten, zal een deal worden gesloten. Het systeem houdt ook toezicht op de uitvoering van rentebetalingen en teruggave van geld aan accounts van gebruikers.



Het project zal actief gebruik maken van alle voordelen van "slimme functies".
Op deze manier kunt u uw leden actief informeren over het optreden van wisselkoerswijzigingen op verschillende beurzen. Hierdoor kunnen deelnemers hun strategieën actief veranderen en van de gelegenheid gebruik maken om deel te nemen aan arbitrage.

Roadmap, eCoinomic ontwikkelingsplan
Het bedrijf is van plan om de beste financiële diensten en functies in de wereld te introduceren.



ICO van eCoinomic project, verkoop van tokens

Voor degenen die willen investeren in het project, wordt het de mogelijkheid geboden om deel te nemen aan de voorlopige verkoop van tokens.
Er zijn verschillende fasen gepland: voorlopige verkoop en de hoofdronde, die op zijn beurt is onderverdeeld in verschillende deelfasen.
Pre-sail wordt gehouden van 15 maart tot 30 april 2018,
de belangrijkste verkoopronde - van 1 mei tot 1 juni 2018.
80% van de tokens wordt toegewezen voor openbare verkoop, 14% - beloning aan de oprichters en partners van het project, 6% aan de projectadviseurs.

De meest gunstige prijs wordt verwacht voor de deelnemers aan de voorbereidende fase van ICO:
0,01 USD voor 1 CNC, de minimale bijdrage voor deelname aan deze fase is 1500 USD, de identificatieprocedure is verplicht.
Tokens die tijdens de voorverkoop worden verkocht, worden ofwel 5 maanden na het verstrijken van de ICO bevroren of door het projectteam tegen 0,02 USD gekocht.
Mogelijke betaalmethoden: BTC, ETH, BCH, LTC, DASH, XMR, BTG, ETC, NEO.

De hoofdronde van het token:
0,05 USD voor één token en een minimum van USD 200
In dit stadium bieden ze hun bonussen aan, afhankelijk van het bedrag van de vergoeding.
De minimale verzameling projectgeld is 9.000.000 USD
de maximale vergoeding is 35 000 000 USD
Tokensale gaat door totdat de bovenlimiet is bereikt of tot 1 juni 2018. Alle niet-verkochte tokens worden verbrand door een slim contract.

Crew



consultant



Om deel te nemen aan de aankoop van tokens, ga je naar https://ecoinomic.net/ en registreer je voor het ontvangen van tokens:



Verdeling van fondsen:

56% - marketingkosten, lancering van de alfaversie;
22% - onderzoek en ontwikkeling voor het platform;
22% - juridische en organisatorische kosten.
Verdeling van fondsen verzameld tijdens de belangrijkste ICO:

37% zal actief zijn en verzekeringsfondsen;
12% - ontwikkeling;
9% - marketing;
2% - technische veiligheidsaudit;
2% - juridische ondersteuning;
1% - bedrijfskosten.

Sociale contacten

WEBSITE: https://ecoinomic.net/
WITBOEK: https://ecoinomic.net/docs/whitepaper
BITCOINTALK: https://bitcointalk.org/index.php?topic=2878954
TWITTER: https://twitter.com/Ecoinomicnet
FACEBOOK: https://www.facebook.com/ecoinomic/
TELEGRAM: https://t.me/RU_eCoinomic

auteur: awan biru

BTT PROFIEL:
https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1511756

MYETHERWALLET Adres: 0x768055F1826aE06e052BD40A63f5D8072BE6Ee18

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Mycro - is a platform to accommodate people who need money immediately.

MYCRO JOBS is a platform which trying to accommodate people who need money right away and those who needs help to finish their simple j...